Reklama

Reklama

Život je hra

(seriál)
  • angličtina Match (festivalový název)
Komedie / Krátkometrážní
Česko, (2018–2020), 4 h 6 min (Minutáž: 10–15 min)

Hrají:

Michal Suchánek, Petr Marek, Václav Marhold, Jenovéfa Boková, Vojtěch Hrabák, Roman Vaněk, Pavel Mencl, Jakub Klingohr, Anna Fialová, Michal Balcar (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Desetidílná adaptace norského sitcomu o klukovi, kterému je něco přes dvacet a má problémy jako někdo, komu je přes dvacet, takže chce přítelkyni, víc sexu a míň situací, v nichž si připadá jako úplný idiot. Štěpán je navíc neustále sledován dvěma „sportovními“ komentátory, kteří se se svou komentátorskou budkou ocitají u všech klíčových okamžiků jeho života, včetně těch intimních. (MALL.TV)

(více)

Recenze (41)

Ombe 

všechny recenze uživatele

Opravdu mě překvapuje, že je to poprvé, co něco takového vidím. Originální nápad, vtip, sympatičtí dementi, retard, sex, šňoply, (a pravá hovna) se dají syntetizovat do deseti dílů o deseti výstižných minutách. Tenhle výpis svědčí o tom, že každý si v nich najde to své, a i kdyby ne, tak si může alespoň lámat hlavu nad vertikálem a horizontálem ;) . Přes všechny klady si ale musím přiznat, že je to totální hovadina, a tudíž nakonec nejvíc cením to, že Štěpán vypadá jako můj brácha a mám se mu za co tlemit :) . ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Úroveň humoru je tu strašně proměnlivá. Někdy je to nářez, jako třeba u druhý šance, někdy trapárna, třeba u krádeže lahve, pohřbu nebo zapření ex. Celkově je to tak na 3-4. Marhold mi moc nesedí, nemůžu si pomoct, na druhý straně Suchánek je vynikající tou svojí dikcí a všemi těmi sportovními klišé. Celkově 3, mj. i proto, že to není původní, ale vykradený formát, a tudíž tady už nevidím důvod dávat body za nápad a hodnotím jenom provedení. ()

Reklama

rigby 

všechny recenze uživatele

Suchánka nemusím, ale tohle mě hned prvním dílem zaujalo. Až asi na dva příběhy jsem byl ze dvou sérií opravdu nadšený. Spojení reálných situací a komentátorů je opravdu originální a vtipné. Humor se mi moc líbil, ačkoli občas byl až moc přehnaný až do nechutnosti (korek, holub). Ale proč ne. Oživilo to naši mrtvou scénu. Klidně bych snesl další pokračování. 4+ ()

papaprochy 

všechny recenze uživatele

Suchánek i Marek jsou výborní, Štěpán je někdy až moc velký idiot, ale jinak by nebylo co komentovat. I když tyhle dva vypadají, že by to zvládli. Rozhodně doporučuji koukat se postupně, nikoli kontinuálně sjet celý pořad. Pak nepřijde rutina v té nejvyšší podobě a vás tak nikdy nepřestane upřímně rozesmívat přítomnost komentátorské budky na molu nebo v ložnici. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neznám norský originál, protože je zajisté těžký k sehnání v našich končinách, ale ten nápad je naprosto dokonalý a první epizody téhle nevinné internetové komediální odysey mě fakticky uhranuly. Člověk se nejenom zasměje, ale i dost zamyslí nad tím, jaké by to bylo, kdyby nás při jakékoli každodenní situaci někdo sledoval a mohl nás litovat, nebo se nám absolutně vysmát. Jak už to u těchto internetových pokusů bývá, s přibývajícími epizodami to dost ztrácí na kvalitě (viz. Vyšehrad), ale mám splněno a jako celek to na mě zapůsobilo kladně a především odpočinkově. Úplně poslední replika seriálu je naprosto boží. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

  • Kniha, kterou drží Štěpán (Václav Marhold) v ruce, je „Steven Spielberg“ od Philipa M. Taylora. (SONY_)
  • Seriál Život je hra vznikl podle norského sitkomu Match. (SONY_)

Reklama

Reklama