foto

Quentin Ogier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 West End
2014 Confusion
2008 Abolition, L' (TV film)
Falešné obvinění (TV film)
2006 Jean-Philippe
2005 Modlitba za mrtvé
2002 Un week-end pour le dire (TV film)
2000 Tontaine et Tonton (TV film)
1999 Johanka z Arku
1997 Et si on faisait un bébé? (TV film)
1996 Petite soeur (TV film)
1994 Avant mais après
Jeanne la Pucelle I - Les batailles
Jeanne la Pucelle II - Les prisons
1992 La Révolte des enfants
1990 Cyrano z Bergeracu
1989 Radio Corbeau
1988 Křtiny
1984 Neděle na venkově

TV seriály

2013 Une femme dans la Révolution (TV seriál)
2009 Profil zločinu (TV seriál)
Quelqu'un de bien (S01E05)
2002 Père et maire (TV seriál)
2001 Algérie des chimères, L' (TV seriál)
2000 Sandra et les siens (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Crimes en série (TV seriál)
Marie Fransson (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
La Rivière Espérance (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky