foto

Madeleine Cheminat

  • nar. 26.3.1908
    Nancy, Meurthe-et-Moselle, Lorraine, Francie
  • zem. 12.12.2008 (100 let)
    Nerac, Lot-et-Garonne, Aquitaine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Un été glacé (TV film)
1990 Promotion canapé
Tatie Danielle
1989 Dva
Soeurs du Nord, Les (TV film)
1988 Années sandwiches, Les
1987 Qui sont mes juges? (TV film)
1986 Suivez mon regard
1982 Samý oheň, samý žár
1981 Zvláštní případ
1980 Voulez-vous un bébé Nobel?
1979 Gros câlin
1973 Není kouře bez ohně
1964 Mort, où est ta victoire?
1958 Adélaïde (TV film)

TV seriály

1989 La grande cabriole (TV seriál)
1987 Enquêtes Caméléon, Les (TV seriál)
1985 Madame et ses flics (TV seriál)
1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1976 Anne jour après jour (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1973 Ton amour et ma jeunesse (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1966 Une fille du régent (TV seriál)
1964 Rocambole (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky