foto

Jean-Yves Gautier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Clémenceau (TV film)
2008 Corps perdus (TV film)
2006 Neboj, jsem v pořádku
2001 Change moi ma vie
Les inséparables (TV film)
1999 Couleur Havane (TV film)
1998 Inventaire, L' (TV film)
1997 Cesta na počátek světa
Généalogies d'un crime
Konec sázek
Le Grand Batre (TV film)
Le film à venir
1996 Bougeotte, La (TV film)
Bébé d'Elsa, Le (TV film)
Les Liens du cœur (TV film)
Tisíc a jeden recept zamilovaného kuchaře
1995 ...à la campagne
Das Versprechen
Dítě jako dědictví (TV film)
Le fils de Paul (TV film)
1994 Exil du roi Behanzin, L'
Fado majeur et mineur
Le Cri du coeur
Mort d'un gardien de la paix (TV film)
Passé sous silence (TV film)
1993 Galopin, Le (TV film)
Les gens normaux n'ont rien d'exceptionnel
Point d'orgue (TV film)
1992 Dotknout se a zemřít (TV film)
Horká čokoláda
Jo et Milou (TV film)
Listopad
1991 Ao Fim da Noite
Cri des hommes, Le
1990 Jean Galmot, aventurier
1989 Život a nic jiného
1988 Clients, Les (TV film)
1986 Sauve-toi, Lola
1983 Trois morts à zéro (TV film)
1982 Guy de Maupassant
Nuit du général Boulanger, La (TV film)
1980 Charlie Bravo
1979 Přinutím vás žít
1977 Anneaux de Bicêtre, Les (TV film)
Brigade call-girls
1976 Dobrák a zlí lidé
Dracula a syn
L'ordinateur des pompes funèbres
Pays bleu, Le
Svatý rok
1975 Nelítostný souboj
1974 Air Atlantic 725 (TV film)
Caravan to Vaccares
L'implantation (TV film)
Un matin de juin 40 (TV film)
1973 Případ Dominici
1969 Emma Zunz

TV seriály

2015 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
2014 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S05E12)
Epizoda 10 (S05E10)
Epizoda 9 (S05E09)
2012 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (4)
2010 Co se stalo s Maud? (TV seriál)
2008 Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'homme au ventre de plomb (S01E01)
2007 Avignonské proroctví (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (4)
2003 Commissaire Meyer (TV seriál)
Komisař Valence (TV seriál)
2000 B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
Marie Fransson (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
Maître Da Costa (TV seriál)
1995 La Rivière Espérance (TV seriál)
1994 Kaskadér (TV seriál)
1993 Un commissario a Roma (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
Le JAP, juge d'application des peines (TV seriál)
Police Secrets (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
Gang des tractions, Le (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)
Le triplé gagnant (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1987 Florence ou la vie de château (TV seriál)
1985 Madame et ses flics (TV seriál)
1983 Merci Sylvestre (TV seriál)
1981 Vie fantastique des figures peintes, La (TV seriál)
1979 Caméra une première (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Ardéchois-coeur-fidèle (TV seriál)
Fol amour de Monsieur Mirabeau, Le (TV seriál)
Les enfants des autres (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
1973 Karatekas and co (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky