foto

Hannelore Wüst

  • nar. 1927

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Místo činu: Brémy - Šeherezáda (TV film)
2002 Stahlnetz - PSI (TV film)
1989 Hab' ich nur deine Liebe
1986 Zerbrochene Brücken (TV film)
1970 Weil ich dich liebe

TV seriály

1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
Vater braucht eine Frau (TV seriál)
1991 Leonie Löwenherz (TV seriál)
1988 Bertinis, Die (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1979 Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2009 Fliegen und Engel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky