foto

Sarah Barzyk

  • nar. 27.3.1989 (31 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Marlowe
2014 Nina
Shadows of a Stranger
2013 Une femme nommée Marie (TV film)
2011 Tommy
2007 Le deal
2000 Tout est calme

TV seriály

2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2010 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
2009 Éternelle (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1997 Maître Da Costa (TV seriál)
1991 Myster Mocky présente (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Marlowe
2014 Nina

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Marlowe
2014 Nina

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky