foto

Philippe Chauvin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Místnost sebevrahů. Hater
2013 Silences d'État (TV film)
2012 Superstar
2009 Le Bourgeois gentilhomme (TV film)
Mikulášovy patálie
2008 Útěk Ludvíka XVI.
2007 L'Avare (TV film)
2006 Bénévole, Le
2003 Saint-Germain ou La négociation (TV film)

TV seriály

2009 Ce jour là, tout a changé (TV seriál)
2007 Myster Mocky présente (TV seriál)
Sur le fil (TV seriál)
Voici venir l'orage... (TV seriál)
Première partie (E01)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
Soin Eternel (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky