foto

Jake Fogelnest

  • nar. 14.3.1979 (40 let)
    Philadephia, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Léto k nepřežití

TV seriály

2018 GLOW (TV seriál)
Every Potato Has a Receipt (S02E10)
2007 Human Giant (TV seriál)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
1998 Upright Citizens Brigade (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Corporate (TV seriál)
Runaways (TV seriál)
Rock Bottom (S02E05)
2015 Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace