Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

xxENDxx 

všechny recenze uživatele

doplnil jsem si film, nez se vrhnu na serial... a ... pusobilo to jako nekonecnej podprumernej skec ze SNL. Herci a jejich postavy jsou naprosto super, prostredi je naprosto super a vazne jsem chtel, aby to byla vlastne obdoba Prci prcicky. Ale ono nic. Je to spis neco jako Moonrise Kingdom (kterymu jsem dal 9/10) u kteryho jakoby najednou vsichni zapomneli scenar (jestli to nejakej melo) a proste se rozhodli, ze budou 2 hodiny natacet random veci plny improvizace, ktera nema hlavu ani patu. Az na me bude nekdy nekdo argumentovat vetou "celou dobu se tam nic nedeje", tak mu doporucim tenhle film, protoze po jeho skouknuti sve stanovisko prehodnoti. Jsem zvedavej, s cim se vytasi serial, protoze s takovym skvelym castem je ten film vylozene promarnena prilezitost. 4/10 ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si konečně tento snímek doplnil, abych se připravil na blížící se seriálový prequel. A nebýt slabšího rozjezdu, bylo by to na plný počet. Tohle je americká verze Pějme píseň dohola na hodně, HODNĚ tvrdých drogách! Ze záměrně trapného humoru se postupně stane nefalšovaná dada splácanina, která vygraduje geniální závěrečnou "talent show". To vše podbarvené parádním 80's soundtrackem! Je znát, že herci se při natáčení neskutečně bavili, ale diváci si tuhle šílenost našli až později. A proto díky Netflixu za chystaný seriál, protože jsem nesmírně zvědavý, co tahle parta po 14 letech předvede... Plně chápu zdejší nízké hodnocení, protože toto je dost specifický druh humoru, který rozhodně nesedne všem. Ale mně ano! A jak! ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Bláznivé parodie většinou u českého diváka padají na úrodnou půdu, proto mi je upřímně líto, že právě poslední den táborového léta roku 1981 je v tuzemsku převážně neznámou záležitostí a nebýt revivalu od Netflixu, zůstal by neznámým úplně. A byla by to zatracená škoda, protože se od střídmě romantického začátku řítí skrz lavinu šílených vedlejších postav až do finiše, který se nedá nazvat jinak než nefalšovaným půlhodinovým raplem všech zúčastněných. Jako král vychází z celého dění Christopher Meloni, jehož psychotický kuchař Gene si pro sebe krade každou scénu. ()

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Áno, pozrel som si to pre to, lebo práve vznikla rovnomenná miniséria od Netflixu a áno, obchádzal som to, lebo to v naších končinách bolo/je neznáme a netématické. Ale sakra dobre som sa zabavil a videl v tom kus nedocenenej komédie so skvelým "príbehom" (vlastne len malé skeče) a running jokeami na nezaplatenie. Príjemný, nevtieravý, šialený a zaslúžený kult. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

K filmu bych se nikdy nedostal, kdyby Netflix nepřipravil "pokračování". I když to možná není ta nejlepší komedie na světě, tak jsem se u ní pobavil vcelku solidně a jsem docela zvědavý na to, co přinese seriál. Je vidět, že se při tom herci bavili a nedivím se, že se jim chtělo i do pokračování. Na druhou stranu plně chápu nízké hodnocení, protože je to vážně něco jiného, ale obsazení se jim vážně povedlo. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (13)

  • Vlastníkom táboru Camp Towanda, kde sa film točil, bolo povedané, že sa jedná o rodinnú komédiu. Po zhliadnutí filmu boli na tvorcov veľmi nahnevaní. (dwdb)
  • V roku 2011 sa Paul Rudd vyjadril, že si nie je istý, či mu bol za tento film vyplatený honorár. (dwdb)

Reklama

Reklama