foto

Gilles Geisweiller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Le bureau des jours perdus
2008 Veřejný nepřítel č. 1
1994 Buluşma
1990 Chevaliers de la table ronde, Les
1984 Ganga Maya
1982 L'adieu aux enfants (TV film)
1981 L'ange noir (TV film)
1974 Erica Minor
L'homme qui voulait violer le monde

TV seriály

2014 Interventions (TV seriál)
2013 Pátrací oddělení (TV seriál)
Serment d'Hippocrate (S07E07)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
1998 Žena zákona (TV seriál)
Mémoire perdue (S03E01)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1975 L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1973 Hiver d'un gentilhomme, L' (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace