foto

Acuko Hašibe

  • nar. Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Bocchan (TV film)
2014 Bakumatsu Kôkôsei
Seiten no hekireki
2013 Kyo no Hi wa Sayonara (TV film)
すべては君に逢えたから
2005 Kjúmei bjótó 24dži supešaru (TV film)

TV seriály

2017 A LIFE: kanašiki hito (TV seriál)
2016 Fragile (TV seriál)
2015 Ghost Writer (TV seriál)
2014 Boku no Ita Jikan (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
2012 Osozaki no Himawari ~Boku no Jinsei, Renewal~ (TV seriál)
2011 Bull Doctor (TV seriál)
2010 Freeter, Ie wo Kau (TV seriál)
2009 Fumô chitai (TV seriál)
2008 Around 40 (TV seriál)
2006 Boku no Aruku Michi (TV seriál)
2005 Faito (TV seriál)
2004 Boku to kanodžo to kanodžo no ikiru miči (TV seriál)
2003 Boku no Ikiru Michi (TV seriál)
Hyaku nen no koi (TV seriál)
Hyakunen no Koi (TV seriál)
2001 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
1999 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
1996 Nurse no oshigoto (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace