foto

Pierre Chevallier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Úplně poprvé
2013 Les Jeux des nuages et de la pluie
2011 Prázdniny u moře
2010 A vos caisses! (TV film)
2009 Clara, une passion française (TV film)
Zabijácké včely (TV film)
2008 Dítě na cestě (TV film)
Villa Jasmin (TV film)
2007 Le fantôme de mon ex (TV film)
Supergranny.com (TV film)
2005 Légende vraie de la tour Eiffel, La (TV film)
2002 Papillons de nuit
2001 De l'amour
2000 Beauté fatale (TV film)
1996 Fallait pas !...
1992 Un fil à la patte (TV film)
1991 Báječné časy
1983 Partička
1975 Les voyants
Théâtre de Tristan Bernard, Le (TV film)

TV seriály

2012 Chambre 327 (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Vybočení z mezí (S16E01)
2004 Montanové (TV seriál)
Plus belle la vie (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1985 Hôtel du siècle (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace