foto

Eric Laborey

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 L'adieu aux enfants (TV film)
1978 Le coup monté (TV film)
1976 Destinée de Monsieur de Rochambeau (TV film)
Červený plakát
1975 Zvláštní oddělení
1971 Homme de désir, L'

TV seriály

1978 La filière (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
1976 Grand-père Viking (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1973 Ligne de démarcation, La (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace