foto

Alain Payen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Le tableau
2012 10 jours en or
Dům v Bretani
2006 L'oncle de Russie (TV film)
2003 Porteur de cartable, Le (TV film)
2001 Les voies du paradis (TV film)
1998 Dernier fils, Le (TV film)
La Classe de neige
Une semaine au salon (TV film)
1997 Juge et partie (TV film)
La rumeur (TV film)
Mauvaises affaires (TV film)
1994 Balle perdue (TV film)
1991 La Vie selon Luc
À la vie, à l'amour (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1985 Policie

TV seriály

2009 Ce jour là, tout a changé (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2002 L'agence coup de coeur (TV seriál)
S.O.S. 18 (TV seriál)
2001 Julie Lescautová (TV seriál)
Nejdelší noc (S10E02)
1999 Sauvetage (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1995 Julie Lescautová (TV seriál)
Vražda v bazénu (S04E01)
1991 Florentine, La (TV seriál)
1989 Comtesse de Charny, La (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1986 Rire de Caïn, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky