foto

Jiří Kohout

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1984 Koloběžka první (TV film)
Zlaté kapradí (TV film)
Čarovná rybí kostička (TV film)
1983 Hodina splněných přání (TV film)
Jen se spolehni (TV film)
Modrý kosatec (TV film)
Síť na bludičku (TV film)
1982 Jak Jaromil ke štěstí přišel (TV film)
1981 A na konci je začátek (TV film)
1980 Dvacet tisíc mil pod mořem (TV film)
1979 Láďo, ty jsi princezna! (TV film)

TV seriály

1993 Pomalé šípy (TV seriál)
Opět pohromadě (E06)
První láska (E05)
Rodinné trampoty (E04)
další epizody (6)
1984 Bambinot (TV seriál)
1982 Tři spory (TV seriál)
Spor herečky Kvapilové (E02)

Dokumentární

2009 Z jižních Čech až na konec světa (TV film)
1998 Jdeme na Červenou (TV film)
1994 Věc: Jiří Frejka (TV film)
1993 Islandská peříčka (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace