foto

Frédéric Demont

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Soyez réalistes demandez l'impossible
1994 Sabatho
1966 Monsieur le président-directeur général

TV seriály

2009 Paris 16ème (TV seriál)
2003 Dock 13 (TV seriál)
Laverie de famille (TV seriál)
1998 Dossier: disparus (TV seriál)
1996 C'est cool! (TV seriál)
St. Tropez (TV seriál)
1995 Les Gromelot et les Dupinson (TV seriál)
1993 Seconde B (TV seriál)
1985 Maguy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace