foto

Germán Robles

  • nar. 20.3.1929
    Gijón, Asturias, Španělsko
  • zem. 21.11.2015 (86 let)
    Mexiko, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Epílogo
2001 Serafín: La película
1997 Reclusorio
1993 Fray Bartolomé de las Casas
1989 El jinete de la divina providencia
Secta satánica: el enviado del señor
1975 Rapiña
Tiempo y destiempo
1974 Los vampiros de Coyoacán
1973 Tigre de Santa Julia, El
1972 El arte de engañar
1971 El jardín de la tía Isabel
Sie tötete in Ekstase
1970 Phantom Gunslinger, The
1969 Almohada para tres
Trampa para un cadáver
1968 The Chinese Room
Toro me llama, Un
1967 Rocambole contra la secta del escorpión
1966 Cuernavaca en primavera
1965 El zurdo
Hombre propone..., El
Neutrón contra los asesinos del karate
Proceso de Cristo, El
1964 Dos caballeros de espada
El Espadachín
El río de las ánimas
Frente al destino
Los murciélagos
1963 Boj s ďáblem
En la vieja California
Herencia maldita
Los bravos de California
1961 La furia del ring
¿Donde estás, corazón?
1960 La sombra en defensa de la juventud

TV seriály

2007 Pasión (TV seriál)
2000 Amigos X siempre (TV seriál)
1999 Serafín (TV seriál)
1997 Antorcha encendida, La (TV seriál)
1996 Los hijos de nadie (TV seriál)
Marisol (TV seriál)
1990 Amor de nadie (TV seriál)
1986 Cicatrices del alma (TV seriál)
1984 Años felices, Los (TV seriál)
Principessa (TV seriál)
1978 Hora del silencio, La (TV seriál)
Viviana (TV seriál)
1977 Venganza, La (TV seriál)
1972 Edificio de enfrente, El (TV seriál)
1969 Concierto de almas (TV seriál)
1966 Derecho de nacer, El (TV seriál)
1965 La Impostora (TV seriál)
1964 Desencuentro (TV seriál)
Rocambole (TV seriál)
1960 El otro (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1996 Marisol (TV seriál)
1960 El otro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky