foto

Alina Lanina

  • nar. 3.3.1989 (31 let)
    Sverdlovsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Na Paříž!
Podkidyš
2018 První
2017 Ochránci
2015 Oskolki chrustalnoj tufelki (TV film)
2013 Berega ljubvi (TV film)

TV seriály

2017 Otčij bereg (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2014 Praktika (TV seriál)
Princ Sibiri (TV seriál)
Silněje suďby (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
Větěr v lico (TV seriál)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
SašaTaňa (TV seriál)
Skalolazka (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
Veronika. Begljanka (TV seriál)
Vremja dočerej (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Bratany 3 (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Novogodnij pěrepoloch (TV seriál)
Papiny dočki. Superněvesty (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Zajcev+1 (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky