foto

Aldo Tonti

  • nar. 2.3.1910
    Řím, Itálie
  • zem. 7.7.1988 (78 let)
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1979 Ashanti
1978 Quando c'era lui... caro lei!
1976 Italia s'è rotta, L'
Quelle strane occasioni
René la canne
Žena u okna
1975 Due cuori, una cappella
Hrabě Monte Cristo (TV film)
Jackpot
1974 Crazy Joe
Uomini duri
1973 Dio, sei proprio un padreterno!
Guerriere dal seno nudo, Le
1972 Prode Anselmo e il suo scudiero, Il
To zvládnem, amigo
Valachiho svědectví
1971 Deserter, The
Hezký, charakterní Ital v Austrálii hledá krajanku za účelem sňatku
La vittima designata
1970 Brancaleone na křížové výpravě
Brutální město
Debito coniugale, Il
Fortunata y Jacinta
Upon This Rock (TV film)
1969 Pravděpodobnost nula
1968 I giovani tigri
Pecora nera, La
Roma come Chicago
1967 Páv se zlatým okem
Scatenato, Lo
1966 A... come assassino
L'Arcidiavolo
Operace San Gennaro
Se tutte le donne del mondo
Velký žal
1965 Casanova '70
Dnes, zítra a pozítří
Su e giù
Uomo dei cinque palloni, L'
1964 Il castello dei morti vivi
Žena opice
1963 Hong Kong un addio
Kali-Yug, déesse de la vengeance
Tajemství indického chrámu
1962 Agostino
Il tiranno di Siracusa
1961 Barabáš
1960 Gastone
Gobbo, Il
Io amo, tu ami
Sotto dieci bandiere
The Savage Innocents
1959 For the First Time
Vacanze d'inverno
1958 Fortunella
Gardový seržant
Vite perdute
1957 Cabiriiny noci
Vzpomínka na Itálii
1955 Jsme muži nebo desátníci?
Totò v pekle
Ultimo amante, L'
1954 Attila
Cento anni d'amore
Kde je svoboda?
Proibito
1953 Anni facili
La nave delle donne maledette
Lupa, La
Nevěrnice
1952 Evropa´51
I sette dell'orsa maggiore
Sensualità
1951 Due derelitti, I
1950 Botta e risposta
Brigante Musolino, Il
Cadetti di Guascogna, I
Inafferrabile 12, L'
Neapol město miliónů
Romanticismo
Vedovo allegro, Il
1949 Adamo ed Eva
Il lupo della Sila
Mlýn na Pádu
Pompieri di Viggiù, I
Signorinella
Ti ritrovero
1948 Bez milosrdenství
L'amore
Mnoho snů na cestách
Proibito rubare
1947 Apocalisse, L'
Come persi la guerra
Delitto di Giovanni Episcopo, Il
La figlia del capitano
1946 Il Bandito
Il Testimone
Pian delle stelle
Pryč s bohatstvím!
Roma città libera
Slunce zase vychází
1945 Abito nero da sposa, L'
Malia
Porta del cielo, La
Quartieri alti
1944 Ještě žít
1943 Campione, Il
La statua vivente
Piccola moglie, Una
Posedlost
1942 Stasera niente di nuovo
Voglio vivere cosi
1941 Caravaggio, il pittore maledetto
Cavaliere senza nome, Il
Nozze di sangue
1940 Cuori nella tormenta
Il cavaliere di Kruja
Non me lo dire!
1939 Abuna Messias
Eredità in Corsa, L'
Uragano ai tropici
1938 Diamanti
Sotto la croce del sud
1935 Odette

TV seriály

1959 India vista da Rossellini, L' (TV seriál)

Dokumentární

1964 Schiave esistono ancora, Le
1959 India: Matri Bhumi

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace