foto

Julia Dominczak

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Padesát odstínů šedi

TV seriály

2017 The 100 (TV seriál)
DNR (S04E09)
2016 The 100 (TV seriál)
Ye Who Enter Here (S03E03)
2014 Rush (TV seriál)
2013 Arrow (TV seriál)
Oběť (S01E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace