Reklama

Reklama

Arrow

(seriál)
Trailer 2
USA, (2012–2020), 119 h 44 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Paul Blackthorne, Colton Haynes, Grant Gustin, Celina Jade, John Barrowman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(170)

Spravedlnost nikdy nemine svůj cíl! V adaptaci komiksové předlohy z dílny DC Comics před dnešním divákem znovu ožívá další kultovní kontroverzní hrdina. Miliardář Oliver Queen se po pěti letech trosečnického života na opuštěném ostrově vrací domů do Starling City se záhadným posláním a nebývalou schopností zabíjet a jako lučištník v tmavé zbojnické kápi vyhlašuje válku zločinu. Je odhodlaný napravovat křivdy, které napáchal jeho otec a bránit město proti všem, kdo by mu chtěli škodit. Jeho tažení ale komplikují temná rodinná tajemství, netušené spojení nejlepšího přítele se zlem a žena, již miluje, ale kterou už kdysi zradil. Oliverova cesta z mučivé ostrovní izolace až k přízračnému městskému hrdinovi, to je velkolepé dobrodružství a doslova trefa do černého - ve 23 epizodách na 5 discích! (Magic Box)

(více)

Videa (168)

Trailer 2

Recenze (703)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg / DC Comics | Hudba: Blake Neely | Produkcia: Joseph Patrick Finn | Distribúcia: Warner Bros. Television | Štúdio: The CW || Vynikajúci počin, uspokojujúci všetky moje seriálové potreby. Má to prepletený scenár, komixovú mystiku, skvelú výpravu a oku i uchu lahodiace obsadenie. Po prvej sezóne nadšený. S01: 100%. S02: 105% S03: 100% | FullHD, THX, EN DTS | ()

mad_ness 

všechny recenze uživatele

Výhodou tohto seriálu je, že ma zväčša môže len príjemne prekvapiť, nakoľko som sa teda musela zmieriť s niekoľkými malichernosťami. Napríklad gýčovitým scenárom, pri ktorom som mala občas chuť zablokovať si zvukovod, len aby som to nemusela počúvať. A ako vždy som si našla niečo, kvôli čomu vytrvávam v pozeraní. Aby sa nepovedalo, za mňa zatiaľ 4 so zákalom na očiach. Obľúbené postavy: Malcolm Merlyn, John Diggle, Felicity Smoak. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

První série mě bavila od začátku do konce a přes svůj počáteční skepticismus vůči tv adaptaci mého oblíbeného DC charakteru mě už první díly překvapily svou kvalitou..Přes drobná zakopnutí si Arrow držel vysokou laťku celých 23 dílů a v posledních cca třech dílech rozjel takové gradační peklo jaké se nevidí ani ve finále jiných-mohem ambicióznějších projektů.... Má to mouchy ale ty se dají vždy přehlédnout, nebo přetrpět-Např= Stephen Amell je sice slabší herec, ale svou hereckou topornost zdatně kompenzuje fyzickou připraveností(to co tam ten kluk občas předvádí je na dost slušném levelu). Scénáristicky je to slabé snad jen v romantickovztahových linkách, ale ty opravdu otravné momenty a scény užírají max cca 40minut celé série(což je opravdu snesitelné)..... S ohledem na finiš tomu dám plnou palbu, i když to celou sérii vypadalo spíše na nadstandartní 4..... Snad se druhá série ponese v podobném duchu a tempu=paráda.. EDIT: Druhá série se ještě dala udržet na 5.. ale třetí je taková sračka, že jsem to po cca 14dílech , s ohledem na vlastní duševní zdraví radši vzdal ...Aktuálně bych to vyprůměroval někde mezi 3 a 4 ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak udělám radost synovi a konečně tento seriál ohodnotím. Jde o moje Student Agency guilty pleasure. On ten výběr filmů a seriálů v SA není nijak závratný, tak jsem na skutečně pokračování (tři čtyři díly za jednu jízdu, jednou do Brna, jindy do Prahy) zkoukával tenhle seriál. Začátek se mi líbil, ačkoliv mezi těmi metrosexuály jsem si za chvíli nebyl jist, kdo je kdo a proč, naštěstí černoši tady byli jen dva, tak v těch se vyznat dalo. Holky tedy nic moc, spíš byly takové oplácané než sexy, té jedné jsem advokátku věřil asi jako Klusovi zpěv, a do toho jsou retrospektivy, ty chvilku také vypadaly zajímavě. Ale časem se to zvrhlo v Beverly Hills 90210, kde po nocích mládež chodí trestat do města zlo, a aby to mohlo mít hodně dílů, jsou těmi zlotřilci zaplněny mnohé stránky Oliverova tajného sešitku. Tak tajného, že stačí juknout na hodiny, a černoch jej má hnedle v ruce. Říkáte si jen, že to musí být hodně velké město a že je divné, proč nejsou v notýsku jen tři jména hlavních káp, aby to vzalo rychlý konec, a proč se jede i po těch nejmenších rybách. Jasně, aby to mělo hodně dílů. Jenže ty díly jsou nezáživné, ukecané, a ve chvíli, kdy má třeba herečka projevit nějaké emoce a smutek, vypadá ten její botulinem roztažený xicht, jakože má ze smrti přítele naopak spíše děsnou bžundu. Náznaků je zde dost, ale každou chvíli se každý chová jinak - jednou chodí s právničkou Oliver, pak zas jeho kamoš, a i když mu spal s holkou, dá mu flek generálního ředitele, a policajti jsou blbí a na nic nepřijdou, a guvernér je tvrďák... prostě klišé. Jedna dvě malé a zdařilé akce za jeden díl jsou pro mne málo. Sestříhat jen to napínavé a zajímavé, vznikne ze seriálu tříhodinoví minisérie, a stačilo by. Škoda, nějaké zajímavé nápady a zvraty tady jsou. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot: Bude zajímavé sledovat, kolik těch jmen (epizod) nakonec v seznamu Oliver Queen bude mít... 22? 44? Nebo přes osmdesátku? Potáhnou se velké ryby i přes několik dílů a sérií? Jak psal KarelR: kdyby to dělalo HBO, koukám na to pravidelně - od CW si ale nejspíše více než první, testovací epku nepustím. ()

Galerie (2 592)

Zajímavosti (86)

  • Stephen Amell (Oliver Queen) zažil stretnutie so zločinom na vlastnej koži, keď sa v roku 2004 snažil zastaviť bitku na ulici v Toronte. Podarilo sa mu to, ale skončil s rozbitou hlavou. „Niekto to môže považovať za hrdinské, ale ja som taký pocit nemal, keď mi v nemocnici zašívali zadnú časť hlavy," dodal herec. (Zdroj: Eurotelevízia)
  • V 8. epizodě 4. série je menší odkaz na snímek Avengers: Age of Ultron (2015), když všichni hlavní hrdinové přijedou na venkov a Thea (Willa Holland) danou situaci okomentuje, že už ji viděla v nějakém filmu. (Miro_CZ)
  • Hlavní záporák této série Ras Al Ghul se poprvé objevil v komiksu „Batman číslo 232“ z června 1971. (JG9)

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Green Lantern dostane seriál

Green Lantern dostane seriál

30.10.2019

Chystaná služba HBO Max odhalila svůj budoucí obsah a mezi novinkami se teď čerstvě objevil taky připravovaný projekt od DC, hraný Green Lantern. Seriál povede producent Greg Berlanti, který… (více)

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Reklama

Reklama