foto

Irina Melnik

  • nar. 30.3.1962 (57 let)
    Fastiv, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Foto na nědobruju pamjať (TV film)
2013 Ja dumal, ty buděš vsegda (TV film)
Žizň posle žizni (TV film)
2012 Lekcii dlja domochozjajek (TV film)
2008 Papírový voják
2007 Vse dolžny umereť
1988 Světlaja ličnosť
1985 Dajtě nam mužčin!
Podvig Oděssy
1984 I prekrasnyj mig pobedy
U prizrakov v plenu
V dvuch šagach ot 'Raja'
Voloďkina žizň (TV film)

TV seriály

2019 Taynaya lyubov (TV seriál)
2018 Pervyj raz proščajetsja (TV seriál)
Prysluha (TV seriál)
Vsupereč doli (TV seriál)
2017 Linija sveta (TV seriál)
Nastupit rassvet (TV seriál)
2016 Chazjajka (TV seriál)
Graždanin Nikto (TV seriál)
Katěrina (TV seriál)
Major i magija (TV seriál)
Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Radi ljubvi ja vsjo smogu (TV seriál)
Žrebij suďby (TV seriál)
2014 Labirinty suďby (TV seriál)
Temnyje labirinty prošlogo (TV seriál)
2013 Daša (TV seriál)
Ja rjadom (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Obučaju igre na gitare (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Kostoprav (TV seriál)
2009 Pravila ugona (TV seriál)
2008 Otrjad (TV seriál)
2007 Angel-chranitěl (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Priznanije (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace