foto

Darja Orechova

  • nar. 12.10.1982 (38 let)
    Postupim, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nič svjatoho Valentyna
2013 Žizň posle žizni (TV film)
2012 Rževskij protiv Napoleona

TV seriály

2018 Pes (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
2015 Viddil 44 (TV seriál)
2013 Ženskij doktor (TV seriál)
Vozvraščenije (S02E20)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Bludnyj syn (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky