foto

Anton Eldarov

  • nar. 28.7.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Avarijnoje sostojanije
2011 Mantikora
2008 Ment v zakoně 1: Ochota na avtoritěta (TV film)
2007 Soldaty. Novyj god, tvоju diviziju!
2006 Znaki ljubvi
2004 Posylka s Marsa
Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)
1999 Poletěli

TV seriály

2016 Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
2015 Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Otěc Matvej (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Bolšaja stirka (S08E24)
Staraja istorija (S08E23)
Šans (S08E22)
další epizody (46)
2013 Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Za vsjo nado platiť (S06E24)
Pojezd idět v děpo (S06E23)
Paděnije (S06E22)
další epizody (23)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Něnužnyj svidětěl (S05E24)
Bolšoj kuš (S05E23)
Něčistyj spirt (S05E22)
další epizody (16)
2010 Pobeg (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
2007 Soldaty 13 (TV seriál)
2005 Soldaty 3 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)
Soldaty (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 Dva bileta v Veněciju (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace