foto

Joseph Brutsman

  • nar. 23.6.1960 (58 let)
    Cheyenne, Wyoming, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Deník sexuálních obětí
1997 October Three

TV pořady

2004 Opravna vraků (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Prachy k likvidaci
1997 October Three
1996 Nevinné oběti (TV film)
1987 Independence (TV film)
1986 3:15
Vetřelci z Marsu
1985 Do You Remember Love (TV film)
Not My Kid (TV film)
Pro jedno kousnutí

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace