foto

Jiří Tauber

  • nar. 1940
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Dědictví aneb Kurvahošigutntág
1989 Stopy zločinu: Pátek, čas motýlů (TV film)
1987 Ticho v soudní síni (TV film)
1982 Odchod bez řádů (TV film)

TV seriály

2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Klaudynka (S02E01)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Beáta (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace