foto

Shelley Longworth

  • nar. 22.3.1976 (44 let)
    Doncaster, South Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Aaaaaaaah!
Sufražetka
2014 Vampire Academy
2010 Burke and Hare
2007 Chci to!

TV seriály

2020 We Hunt Together (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2015 Messyho skvělá dobrodružství (TV seriál)
2012 Mizerná výchova (TV seriál)
School Trip (S01E04)
2011 Mount Pleasant (TV seriál)
Trust Me I'm a Genie (TV seriál)
2010 The Octonauts (TV seriál)
2009 Noddy v zemi hraček (TV seriál)
2008 Fur TV (TV seriál)
2007 Angelo's (TV seriál)
Benidorm (TV seriál)
Freefonix (TV seriál)
It's Adam and Shelley (TV seriál)
Ronni Ancona & Co. (TV seriál)
2005 Tittybangbang (TV seriál)
2002 Fimbles (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1995 Zlatá klec (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2007 It's Adam and Shelley (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky