foto

Ray Landry

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Podvědomé heslo
2000 Příběh Audrey Hepburnové (TV film)
1990 Edsville
1988 Přepnout na život
1986 Lidská práva (TV film)
1984 Countdown to Looking Glass (TV film)
1983 Hot Money
1977 Ilsa, sibiřská tygřice

TV seriály

2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
2000 The Accuser (TV seriál)
1999 Avengers (TV seriál)
1998 Pippi Longstocking (TV seriál)
1996 Flash Gordon (TV seriál)
1995 Medvídek (TV seriál)
1994 Monster Force (TV seriál)
1988 Dynaman (TV seriál)

Dokumentární

2007 Vrazi v sukních (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace