foto

Meade Roberts

  • nar. 13.6.1930
    New York City, New York, USA
  • zem. 10.2.1992 (61 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1968 Blue
1967 Danger Route
Palme im Rosengarten (TV film) - divadelní hra
1963 In the Cool of the Day
The Stripper
1961 Summer and Smoke
1960 Sestup Orfeův

TV seriály

1965 Out of the Unknown (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky