foto

Vitalij Bordačjov

  • nar. 21.4.1968 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Spešitě ljubiť (TV film)
Vojennyj korrespondent (TV film)
2011 Dva bileta v Veněciju (TV film)
2010 Prjačsja!
Vremja sčasťa 2 (TV film)
2009 Pobeditěl (TV film)
2008 Agentstvo "Mečta" (TV film)
Děduška v podarok
Foto mojej děvuški (TV film)
Sčastlivogo puti (TV film)
Vremja sčasťa (TV film)
Zoluška.ru
2006 Vareňka (TV film)

TV seriály

2020 Tri istorii ljubvi (TV seriál)
2019 Dolgij svet majaka (TV seriál)
2018 Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
2013 Istrebiteli (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Legavyj (TV seriál)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
2011 Dělo gastronoma №1 (TV seriál)
Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Něbo v ogně (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
2008 Jesli u Vas nětu ťoti (TV seriál)
Žarkij ljod (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Krestonosec
1992 General
Naš amerikanskij Borja

TV seriály

2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Blagorazumnyj razbojnik (E25)
2005 Aeroport (TV seriál)
2001 Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Zagovor (E25)
Poručik Semibratov (E24)
Tridcať srebrenikov (E20)
další epizody (8)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Štolman (E28)
Kňaz (E27)
Aděpty (E26)
další epizody (7)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky