foto

Bruno Dietrich

  • nar. 30.4.1939 (80 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Plavba Mořské hvězdy (TV film)
1996 Das Traumschiff - Sydney (TV film)
1990 Nevěstino věno (TV film)
1984 Břeh
1979 Válečný kříž
1976 Margarete in Aix (TV film)
1975 Abschiedsparty
1974 Dernière carte, La (TV film)
1972 Sohn gegen Vater (divadelní záznam)
1971 Das Feuerwerk (TV film)
Unser Willi ist der Beste
1969 Kamasutra - Vollendung der Liebe
1968 Angelika a sultán
Rachel, Rachel
Staatsexamen (TV film)
1967 Nezkrotná Angelika
1966 Guten Abend, Mrs. Sunshine (TV film)
Ono
1965 Die Gegenprobe
Die Herren
1964 Die Tote von Beverly Hills
1963 Detective Story (TV film)
Mein Bruder Alf (TV film)
1962 90 Minuten nach Mitternacht
Die Revolution entläßt ihre Kinder (TV film)
Golden Boy (TV film)

TV seriály

1999 Candy Club (TV seriál)
Strandclique, Die (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1988 Auto dělá člověka (TV seriál)
Game, Set, and Match (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Manni, der Libero (TV seriál)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1979 Miss (TV seriál)
1978 MS Franziska (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
Spannende Geschichten (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Les brigades du Tigre (TV seriál)
1973 Algebra um acht (TV seriál)
1970 Die Journalistin (TV seriál)
Enquęteurs associés, Les (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
Merkwürdige Geschichten (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Hafenpolizei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace