foto

János Kende

  • nar. 22.9.1941 (77 let)
    Marseille, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2003 Můj otec Mengele
Un fils de notre temps (TV film)
2000 József és testvérei (TV film)
1998 Ámbár tanár úr
1997 Az én kis növérem
Franciska vasárnapjai
Világ legkisebb alapítványa, A
1996 A három testőr Afrikában
Szeressük egymást, gyerekek...
1994 Dědečkova zahrada (TV film)
1992 Na krásném modrém Dunaji
1991 Az utolsó nyáron
Bůh kráčí pozpátku
1989 Horoskop Ježíše Krista
1988 Kiáltás és kiáltás
1987 Nevěsta byla překrásná
Sezóna příšer
Szerelem második vérig
1986 Rejtőzködő
1985 Salva pro černého buvola
1984 Boszorkányszombat
1983 Visszaesök
1981 Fogadó az Örök Világossághoz
Tyranovo srdce anebo Boccaccio v Uhrách
1979 Allegro barbaro
Maďarská rapsódie
1978 Dvě ženy
Egyszeregy
1977 Ékezet
1976 Devět měsíců
Labirintus
Manželství na dálku
1975 Elektra a její pravda
Hajdúk
Várakozók
1974 Locsolókocsi, A
Synové ohně
Vteřiny úzkosti
1973 Petőfi '73
1972 Lid dosud prosí
Meztelen vagy
Putování s Jakubem
Romantika
1971 Technika a obřad (TV film)
1970 Agnus Dei
Egy örült éjszaka
Mérsékelt égöv
Szép magyar komédia
1969 Měsíční dvůr
Zimní vítr z jihu
1967 Ticho a křik

TV seriály

1995 Éretlenek (TV seriál)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
Az utolsó turné (E16)
Csárdás macabre (E15)
A jövő határtalan távlatában (E14)
další epizody (16)
1979 Matyáš Sándor (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

1997 In memoriam Gyöngyössy Imre
1994 Kövek üzenete - Budapest

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace