foto

Ferenc Dávid Kiss

  • nar. 27.6.1937
    Székesfehérvár, Maďarsko
  • zem. 18.2.2011 (73 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Rasputin (TV film)
1994 Doktor Mesmer
Taxandria
1992 Dělej, máš babu!
1991 Bécsi ezüst (TV film)
1990 God afton, Herr Wallenberg - En Passionshistoria från verkligheten
Napló apámnak, anyámnak
1988 Az angol királynő (TV film)
Kiáltás és kiáltás
Lumpáciusz Vagabundusz (TV film)
1987 Deník pro mé lásky
Micike és az Angyalok (TV film)
Valahol Magyarországon
1985 Valaki figyel
1976 II. Richárd (TV film)
1975 Keresztút (TV film)
1974 Turecké kopí
1973 A menekülő herceg (TV film)
Az 1001. kilométer (TV film)
Francia tanya (TV film)
Úhor
1971 Együtt
Áradat (TV film)
1970 Kedd, szerda, csütörtök (TV film)
Kéktiszta szerelem (TV film)
Ráktérítő (TV film)
Szemtöl szembe
1969 Alfa Romeó és Júlia
Pokolrév
1968 Az aranykesztyü lovagjai (TV film)
Az utolsó kör
Cseppben a tenger (TV film)
Jagerské hvězdy
1967 Agův poklad
Mocorgó (TV film)
Temná ulička
1966 Búcsú a kikötőben (TV film)
Igazságtevö, Az (TV film)
1965 A sedmnáct jim bylo let...
1963 Dialog
1961 Az ígéret földje

TV seriály

2003 Szeress most! (TV seriál)
1989 Égető Eszter (TV seriál)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Özvegy és leánya (TV seriál)
1975 Odpověď (TV seriál)
1972 Zenés TV színház (TV seriál)
Černé město (TV seriál)
Az áruló (E05)
Bors (TV seriál)
A győztesek (S03E05)
1971 Bors (TV seriál)
Az attasé (S02E04)
Borban a szabadság (S02E03)
A zsokékirály (S02E01)
1970 Örjárat az égen (TV seriál)
1969 Bors (TV seriál)
Szervezzünk anarchiát! (S01E01)
1968 Kincskereső kisködmön (TV seriál)
A csodakalap (E03)
A kincskereső (E02)
A körtemuzsika (E01)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Gázló a Fertőn (E13)
A kölcsön ára (E12)
Bernáth tizedes menyasszonyai (E11)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace