foto

Marc Raffray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Villa Caprice
2017 La Monnaie de leur pièce
2014 Dassault, l'homme au pardessus (TV film)
2012 Aux yeux de tous
2011 Nebezpečná kořist
Ticho na moři
2010 Peau de chagrin, La (TV film)
2009 Des gens qui passent (TV film)
2002 Une employée modèle

TV seriály

2016 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
La Femme de l'ombre (S03E02)
2014 Résistance (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2013 Dernier recours (TV seriál)
2012 La dernière série avant la fin du monde (TV seriál)
2010 Padlé královny (TV seriál)
2009 Empreintes criminelles (TV seriál)
2007 Julie Lescautová (TV seriál)
Vybočení z mezí (S16E01)
2002 Groupe flag (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky