foto

Michael C. Blundell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 On the Farm (TV film)
2013 Den nezávislosti: Invaze
Les sebevrahů (TV film)
2012 Echoes
Experiment Philadelphia (TV film)
2011 Hamlet
Útěk z minulosti (TV film)
2010 Bez šance

TV seriály

2019 The 100 (TV seriál)
Red Sun Rising (S06E02)
2018 The 100 (TV seriál)
Damocles: Part 1 (S05E12)
Sic Semper Tyrannis (S05E09)
Acceptable Losses (S05E07)
2016 Frequency (TV seriál)
Pilot (E01)
The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part Two (S03E16)
Perverse Instantiation: Part One (S03E15)
Red Sky at Morning (S03E14)
další epizody (16)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Bodyguard of Lies (S02E14)
další epizody (16)
The Originals (TV seriál)
Le Grand Guignol (S01E15)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Pravěk: Nový svět (TV seriál)
The New World (E01)
2011 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Hozená rukavice (S02E20)
Blokáda (S02E19)
Lov (S02E16)
další epizody (4)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Oživení (S02E10)
Návštěva (S02E09)
Pro dobro všech (S02E07)
další epizody (11)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Spravedlnost (S01E10)
Život (S01E09)
Země (S01E07)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Vegas (S05E19)
Geniální řešení (S05E16)
Návrat marnotratného syna (S05E14)
další epizody (14)
2007 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Smrtící spirála (S04E10)
Nezvěstné (S04E07)
Shledání (S04E03)
další epizody (8)
2006 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Rodneyho povznesení (S03E14)
Bezohledný hrdina (S03E13)
Přeludy (S03E09)
další epizody (11)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Pod tlakem (S02E14)
Úl (S02E11)
Aurora (S02E09)
další epizody (9)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Bratrstvo (S01E15)
Útočiště (S01E13)
Všemu navzdory (S01E11)
další epizody (7)
2003 Romeo! (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
Just Deal (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 The 100 (TV seriál)
Exit Wounds (S05E06)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace