foto

Michael C. Blundell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 On the Farm (TV film)
2013 Den nezávislosti: Invaze
Les sebevrahů (TV film)
2012 Echoes
Experiment Philadelphia (TV film)
2011 Hamlet
Útěk z minulosti (TV film)
2010 Bez šance

TV seriály

2020 Batwoman (TV seriál)
Take Your Choice (S01E12)
2019 Batwoman (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 2 (S01E09)
I'll Be Judge, I'll Be Jury (S01E06)
Unspeakable (TV seriál)
Apologies (2005–2015) (E08)
Intent (1997–2005) (E07)
Krever (1993–1996) (E06)
další epizody (8)
The 100 (TV seriál)
Ashes to Ashes (S06E11)
Matryoshka (S06E10)
What You Take With You (S06E09)
další epizody (10)
2018 The 100 (TV seriál)
Damocles: Part 1 (S05E12)
Sic Semper Tyrannis (S05E09)
Acceptable Losses (S05E07)
2016 Frequency (TV seriál)
Pilot (E01)
The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part Two (S03E16)
Perverse Instantiation: Part One (S03E15)
Red Sky at Morning (S03E14)
další epizody (16)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Bodyguard of Lies (S02E14)
další epizody (16)
The Originals (TV seriál)
Le Grand Guignol (S01E15)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Pravěk: Nový svět (TV seriál)
The New World (E01)
2011 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Hozená rukavice (S02E20)
Blokáda (S02E19)
Lov (S02E16)
další epizody (4)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Oživení (S02E10)
Návštěva (S02E09)
Pro dobro všech (S02E07)
další epizody (11)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Spravedlnost (S01E10)
Život (S01E09)
Země (S01E07)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Vegas (S05E19)
Geniální řešení (S05E16)
Návrat marnotratného syna (S05E14)
další epizody (14)
2007 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Smrtící spirála (S04E10)
Nezvěstné (S04E07)
Shledání (S04E03)
další epizody (8)
2006 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Rodneyho povznesení (S03E14)
Bezohledný hrdina (S03E13)
Přeludy (S03E09)
další epizody (11)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Pod tlakem (S02E14)
Úl (S02E11)
Aurora (S02E09)
další epizody (9)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Bratrstvo (S01E15)
Útočiště (S01E13)
Všemu navzdory (S01E11)
další epizody (7)
2003 Romeo! (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
Interregnum: Part 2 (S02E15)
Interregnum: Part 1 (S02E14)
The State of the Union (S02E13)
další epizody (15)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Things Left Unsaid: Part 2 (S01E20)
Things Left Unsaid: Part 1 (S01E19)
A Means to an End (S01E18)
další epizody (14)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
Just Deal (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Batwoman (TV seriál)
Grinning from Ear to Ear (S01E14)
2019 The 100 (TV seriál)
Nevermind (S06E07)
2018 The 100 (TV seriál)
Exit Wounds (S05E06)