Reklama

Reklama

Útěk z minulosti

(TV film)
  • Kanada Past Obsessions
všechny plakáty

Obsahy(1)

Fingovala vlastní smrt, aby unikla před fyzickým i psychickým týráním svého manžela. Podaří se jí začít v malém městečku nový život? Pro okolí se může zdát, že Shane Walsh má perfektní život - bohatého a milujícího manžela, krásný domov a záviděníhodný životní styl. Ovšem zdání může klamat. Matt Walsh je pozorný a milující manžel, ale za zavřenými dveřmi se mění v monstrum, který psychicky a fyzicky terorizuje svou manželku. Shane ví, že ji nikdy nenechá odejít a je si vědoma toho, že jediným možným řešením je fingovat vlastí smrt. A začít nový život někde hodně daleko. Nyní žije pokojným životem v malebném městečku v Californii a daří se jí znovu začít nový život s pomocí své sestřenice. Její dosavadní manželský život jí dožene, když se Matt dozví, že je Shane stále na živu a rozhodne se jí najít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Manžel je typickým úchylným psychopatem, kdy radši opravdu spáchat sebevraždu (alespoň na tři způsoby, aby byla jistota, že alespoň jeden dopadne). 45% ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

Slabý televizní odvar filmu Noci z nepřítelem(Sleeping with the Enemy).U TV mě držel jen půvab Josie Davis a touha srovnávat se starším slavnějším filmem. ()

Fenk 

všechny recenze uživatele

Je to něco jako Noci s nepřítelem, jen o trošku víc retardovaný. Prostě a jednoduše by tyhle dramata z produkce kanadských lesů měly označovat hlavama Terence a Filipa nebo Lochlynovou prdelí, protože takhle naprdíno sem přes televizi dlouho nedostal. ()

p8ja 

všechny recenze uživatele

100x ohrané téma. Odmítám filmy tohoto typu prožívat, jen čekám, co s námi scénárista a režisér vyvedou, jak moc nás budou strašit, jak nechají hlavní postavu týrat, kolik přitom zařve jejích blízkých a příbuzných. Tedy překvapení žádné, jinak slušně provedeno. ()

frajeris30 

všechny recenze uživatele

Nepovedená kopie filmu Noci z nepřítelem s vynikající Julií Roberts. Jedna hvězda jen za herecký výkon půvabné Josie Davis. ()

Reklama

Reklama