foto

Joan Pera

  • nar. 27.9.1948 (72 let)
    Mataró, Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El fantasma de Canterville (TV film)
Miss Dalí
Vilafranca (TV film)
Yucatán
2017 Casals, la força d'un silenci (TV film)
Sabates grosses
2011 17 hodin
Terra baixa (TV film)
2009 Xtrems
2008 Forasters
Vicky Cristina Barcelona
1993 Bon any! (... i ara què?) (TV film)
1983 Genio en apuros, Un
1981 Rebelión de los pájaros, La
1979 Informe sobre el FAGC

TV seriály

2019 45 ot/min (TV seriál)
2016 Nit i dia (TV seriál)
2011 Cheers (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
1999 Homenots (TV seriál)
1992 Delfy y sus amigos (TV seriál)
1991 Ovocňáčci (TV seriál)
Quart segona (TV seriál)
1984 El xou de la família Pera (TV seriál)
1982 Teatre (TV seriál)
1979 Dr. Caparrós, medicina general (TV seriál)
1978 Històries obertes (TV seriál)
1976 Teatro Club (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)
1974 Original (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Teatro catalán (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)

Dokumentární

2009 50 años de (TV seriál)
2008 Voces en imágenes

Režijní filmografie

TV seriály

1984 El xou de la família Pera (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1984 El xou de la família Pera (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky