foto

Vojtěch Zavadil

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Big Sleep (studentský film)
Psychopompos (studentský film)
Rekonstrukce
2017 Cykle (studentský film)
Konec (studentský film)
Trilema (studentský film)
2016 Chameleon (studentský film)
Kyjev Moskva (studentský film)
Na viděnou (studentský film)
Scénář (studentský film)
2015 Krisztina (studentský film)
Představení (studentský film)
2013 2 : 1 (studentský film)
Domov (studentský film)

Dokumentární

2020 Jaro v nouzi (TV film)
2019 Sametová FAMU (TV film)
Volání divočiny (studentský film)
2018 Queer (TV seriál)
AsexuaLOVE (S12E03)
Čtyři v tom (TV seriál)
Jakub (S04E03)
2017 Boží dar - příběhy českých potravin (TV seriál)
Slivovice (S01E06)
Knedlíky (S01E05)
Zmrzlina (S01E04)
další epizody (6)
Děti v krajině zázraků (studentský film)
2015 Techsquat (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky