foto

Gernot Friedel

  • nar. 1941
    Innsbruck, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Im Fluß der Jahreszeiten (TV film)
Othello darf nicht platzen (TV film)
2000 Jedermann (TV film)
1998 Alle für die Mafia (TV film)
1996 Spitzenleistung (TV film)
1995 Hotel Savoy (TV film)
1994 Verkaufte Heimat - Teil 3 - Die Feuernacht (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 4 - Komplott (TV film)
1991 Der 13. Tag (TV film)
1990 Das Ende eines langen Winters (TV film)
1989 Mozart und da Ponte (TV film)
Singen kann der Mensch auf unzählige Arten (TV film)
1988 Die Mohrenlegende
1985 Tatort – Fahrerflucht (TV film)
1983 Auf der Suche nach Pythagoras (TV film)
1981 Die sieben Todsünden und Totentanz (TV film)
1979 Kleine Gaben (TV film)
1978 Bräute des Kurt Roidl, Die (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Herbert von Karajan 1908-1989 (TV film)

Divadelní záznam

1999 Sonny Boys (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

1982 Ich bin wie Othello (TV film)

Dokumentární

2010 Udo Proksch: Out of Control

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Im Fluß der Jahreszeiten (TV film)
1996 Spitzenleistung (TV film)
1995 Hotel Savoy (TV film)
1989 Singen kann der Mensch auf unzählige Arten (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky