foto

Anželika Volskaja

  • nar. 22.2.1970 (49 let)
    Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Doroga bez konca
2013 Vals-Boston (TV film)
2008 Zachodi - ně bojsja, vychodi - ně plač

TV seriály

2018 Nyrjalščica za žemčugom (TV seriál)
Raduga žizni (TV seriál)
2017 Grozďja vinograda (TV seriál)
Naprasnyje naděždy (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
Sezon ljubvi (TV seriál)
2015 Cvetok paporotnika (TV seriál)
Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
2014 Otěc Matvej (TV seriál)
2013 Koroleva banditov (TV seriál)
Pravo na ljubov (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Sklifosovskij (TV seriál)
2010 Anželika (TV seriál)
Byla ljubov (TV seriál)
Děžurnyj angel (TV seriál)
2009 Šalnoj angel (TV seriál)
2007 Děrži meňa krepče (TV seriál)
Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Duplet (S04E02)
2006 Sjostry po krovi (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Chožděnije pod muchoj (S03E03)
Prognoz gadostěj na zavtra (S03E02)
2005 Aeroport (TV seriál)
2004 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Spjat ustalyje igruški (S03E03)
2002 Dve suďby (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace