foto

Leo Honkonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ei mitään hätää
Tottumiskysymys
2018 Helsinki Mansplaining Massacre
2017 Neznámý voják
2012 Hvězdy nad hlavou
Walker
2011 Ticho
2010 Pikkuveli (TV film)
Veijarit

TV seriály

2020 Hotel Swan Helsinki (TV seriál)
2019 Hillo (TV seriál)
Pieruu ja puuterii (E05)
Pientä laittoa (TV seriál)
Miesten töitä (E05)
Aallonmurtaja (TV seriál)
Upin perintö (S02E10)
Äärirajoilla (S02E09)
Rysän päältä (S02E07)
další epizody (9)
Konttori (TV seriál)
Vappu (S03E10)
Kolme sisarta (S03E08)
Ystävänpäivä (S03E07)
další epizody (5)
Roba (TV seriál)
Palasina (S04E06)
2018 Bullets (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Donna (TV seriál)
Normiheteroseksiä (S01E06)
Joulukalenteri: Maukan ja Väykän ensimmäinen joulu (TV seriál)
Meidän pitää puhua (TV seriál)
Rakasta mua (E02)
Tuntematon sotilas (TV seriál)
Hyväntahtoinen aurinko (E05)
2017 Konttori (TV seriál)
Potkut (S02E08)
Tossupallo (S02E05)
Asiakas (S02E04)
další epizody (12)
Onnela (TV seriál)
Raskaussuunnistusta (S01E05)
2014 Syke (TV seriál)
Sinun edestäsi vuodatettu (S01E05)
Tellus (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky