foto

Gary David Goldberg

  • nar. 25.6.1944
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 22.6.2013 (68 let)
    Montecito, California, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Láska na inzerát
1995 Sbohem, lásko
1989 Táta
1985 Family Ties Vacation (TV film)

TV seriály

2000 Battery Park (TV seriál)
1999 Sugar Hill (TV seriál)
1996 Champs (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Zmatek na radnici (S01E01)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1988 Day by Day (TV seriál)
1987 The Bronx Zoo (TV seriál)
1983 Rodinná pouta (TV seriál)
Not an Affair to Remember (S02E05)
1982 Making the Grade (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
Give Your Uncle Arthur a Kiss (S01E06)
I Know Jennifer's Boyfriend (S01E03)
Pilot (S01E01)
1979 The Last Resort (TV seriál)
1978 M*A*S*H (TV seriál)
Hej, je tu zima! (S07E10)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Dumplings, The (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
1975 Phyllis (TV seriál)
1972 The Bob Newhart Show (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2005 Láska na inzerát
1990 Plates
1989 Táta

TV seriály

1982 Making the Grade (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2005 Láska na inzerát

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2002 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Přítel v nouzi (S06E22)
Příběh čtyř měst (S06E21)
Kdo to tu mlčí (S06E20)
další epizody (10)
2001 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Kancelář střetů (S06E12)
Čínská čtvrť (S06E11)
Souboj (S06E10)
další epizody (25)
2000 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Hračkárna (S05E10)
Hamburgry hněvu (S05E09)
Všechno zlé pro něco... (S05E08)
další epizody (24)
1999 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Caitlin na večeři (S04E12)
Mustang Mikey (S04E11)
Vrátný zvoní dvakrát (S04E10)
další epizody (26)
1998 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Opičárna (S03E12)
Hrdina okamžiku (S03E11)
Krocan nad krocany (S03E10)
další epizody (24)
1997 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Zázrak na 34. ulici (S02E12)
Koně se také střílejí (S02E11)
Rodinná záležitost pokračuje (S02E10)
další epizody (24)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Křížovka (S01E12)
Psí odpoledne (S01E11)
Soutěž (S01E10)
další epizody (12)
1989 Rodinná pouta (TV seriál)
Alex Doesn't Live Here Anymore (S07E25)
Mr. Keaton Takes a Vacation (S07E24)
Wrap Around the Clock: Part 2 (S07E23)
další epizody (18)
1988 Rodinná pouta (TV seriál)
Heartstrings: Part 3 (S07E07)
Heartstrings: Part 2 (S07E06)
Heartstrings: Part 1 (S07E05)
další epizody (18)
1987 Rodinná pouta (TV seriál)
Miracle in Columbus (S06E17)
Anniversary Waltz (S06E16)
The American Family: Part 2 (S06E15)
další epizody (34)
1986 Rodinná pouta (TV seriál)
My Mother, My Friend (S05E12)
Paper Lion (S05E11)
High School Confidential (S05E10)
další epizody (25)
1985 Rodinná pouta (TV seriál)
You've Got a Friend (S04E11)
How Do You Sleep? (S04E10)
Just One Look (S04E09)
další epizody (21)
1984 Rodinná pouta (TV seriál)
Karen II, Alex 0 (S03E13)
Help Wanted (S03E12)
Don't Kiss Me, I'm Only the Messenger (S03E11)
další epizody (25)
1983 Rodinná pouta (TV seriál)
To Snatch a Keith (S02E10)
A Keaton Christmas Carol (S02E09)
Batter Up (S02E08)
další epizody (20)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
Oops (S01E12)
A Christmas Story (S01E11)
Have Gun, Will Unravel (S01E10)
další epizody (12)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky