foto

Doretta Morrow

  • nar. 27.1.1927
    New York City, New York, USA
  • zem. 28.2.1968 (41 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1956 The Adventures of Marco Polo (TV film)
1954 Once Upon an Eastertime (TV film)
1952 Because You're Mine

TV seriály

1958 The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1954 Max Liebman Spectaculars (TV seriál)
1952 CBS Television Workshop (TV seriál)
1950 Musical Comedy Time (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1956 The Steve Allen Show (TV pořad)
1955 More Contrary (TV pořad)
1950 The Arthur Murray Party (TV pořad)
1949 Cavalcade of Stars (TV pořad)
The Paul Whiteman's Goodyear Revue (TV pořad)
The Robert Q. Lewis Christmas Show (TV pořad)
The Voice of Firestone (TV pořad)
1948 The Earl Wrightson Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace