foto

Eva Kruijssen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Ein Leben auf Probe

TV seriály

2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Lawinen der Erinnerung

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace