foto

Marie Mergey

  • nar. 22.2.1922 (97 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 La Première étoile
2006 Grand Charles, Le (TV film)
Můj nejlepší přítel
Sladká země mého dětství (TV film)
2005 Taková normální královská rodinka
2004 Vše o orgasmu
Žirafí krk
2003 Co vtip, to mrtvola
Tvoje ruce na mé půlce
2002 Nový Jean-Claude
Oya isola
2001 Art (délicat) de la séduction, L'
Course en fête, La (TV film)
2000 Největší ženská naděje
1999 Inséparables
1995 Návod na nevěru
1994 Grosse fatigue
1993 Joie de vivre, La
1992 À demain
1991 Boulevard des hirondelles
Chladný měsíc
Paní Bovaryová
1990 Mado, poste restante
Un jeu d'enfant
1989 Vouivre, La
1987 Moustachu, Le
1986 Douce France
1982 Bonnes gens (TV film)
1981 Asphalte
1980 Amours du bien-aimé, Les (TV film)
1979 Une femme dans la ville (TV film)
1977 Dernier appel (TV film)
1976 Marie-poupée
1975 La Coupe à dix francs
1972 Père Goriot, Le (TV film)
1971 Bof... Anatomie d'un livreur
1966 Válka skončila
1963 Aventures de Salavin, Les
1962 Climats
1961 Hrabě Monte Christo
L'Affaire Nina B.
1959 Guinguette
Yeux de l'amour, Les
Zelená kobyla
1958 Maigret klade past
1954 Les Hommes ne pensent qu'à ça
1946 Ouvert pour cause d'inventaire
1945 L'Ennemi secret

TV seriály

2008 Bougon, Les (TV seriál)
2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Spravedlnosti bylo učiněno zadost (S14E04)
1999 La crim' (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1987 Enquêtes Caméléon, Les (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
1981 Pause-café (TV seriál)
1980 Mystères de Paris, Les (TV seriál)
1979 Dames de la côte, Les (TV seriál)
Île aux trente cercueils, L' (TV seriál)
1978 Jan Kryštof (TV seriál)
1974 Ardéchois-coeur-fidèle (TV seriál)
1967 Princesse du rail, La (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Dokumentární

2016 Un Français nommé Gabin (TV film) - a.z.
1982 L'ange de l'abîme

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace