foto

Stefan Dähnert

  • nar. 1961
    Bonn, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Tatort - Das verschwundene Kind (TV film)
2017 Charlotte Link - Die letzte Spur (TV film)
2016 Gotthard (TV film)
2015 Tatort - Roomservice (TV film)
2014 Das Ende der Geduld
Die Fahnderin (TV film)
2013 Charlotte Link - Das andere Kind (TV film)
Tatort - Letzte Tage (TV film)
2012 Místo činu: Holky na odpis (TV film)
Místo činu: Zlatý náramek (TV film)
2010 Das Geteilte Glück (TV film)
Tatort - Bluthochzeit (TV film)
2009 Místo činu: Přízrak (TV film)
2008 Šifra Karla Velikého (TV film)
2007 Erlkönig (TV film)
2004 Käthchens Traum (TV film)
2002 Tatort - Schlaraffenland (TV film)
2001 Zúčtování s minulostí
2000 Zehn wahnsinnige Tage (TV film)
1993 Das letzte Siegel
1991 Místo činu - Smrt v řezačce (TV film)

TV seriály

2019 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Polly (E28)
2017 Reformace (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Löwenherz (E26)
2008 Plötzlich Papa - Einspruch abgelehnt! (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1993 Das letzte Siegel
1991 Nach Erzleben (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace