foto

Nikolaus Summerer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 The Siege of Jadotville
2014 Who am I - žádný systém není bezpečný
2010 Poslední mlčení
2006 Ludenmann macht fertig (studentský film)
Unter der Sonne
2000 Paul (studentský film)

TV seriály

2019 Dark (TV seriál)
Dunkle Materie (S02E02)
Anfänge und Enden (S02E01)
2017 Dark (TV seriál)
Alfa a omega (S01E10)
Vše se děje teď (S01E09)
Jak zaseješ, tak sklidíš (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2008 Die Wiener Sängerknaben - Wege in die Ferne
2005 Central Park (TV film)
2004 D!ve

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky