foto

Aric Cushing

  • nar. 26.9.1973 (45 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Against All Gods
There's No Such Thing as Vampires
2018 Shot to the Heart
2017 Breakdown Lane
2011 Yellow Wallpaper, The
2005 Ana Kata 5881-A
The Dying Gaul
2000 Diary of Lust
1994 Lisa Theory, The
1993 A kapela hrála dál (TV film)
1992 Sestra v akci

TV seriály

2011 American Horror Story (TV seriál)
Dům, kde se vraždilo (S01E03)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)

Dokumentární

1998 Záhady dějin (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Host

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace