foto

Igor Černevič

  • nar. 30.9.1966 (54 let)
    Orsha, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Černobyl
2020 Скажи ей
2019 Skaži jej
2016 Kogda ja brošu piť (TV film)
2011 Děd (TV film)
Malý klenot
Pareň s Marsa
Vysockij. Aspoň že jsem živ
2009 Bláznivá pomoc
2008 Trudno byť Mačo
Volšebnik
Zpátky na frontě
2007 1814
Lilacs
Ljubov odna (TV film)
2006 Bluz opadayushih listyev
Žesť
2003 Koktebel
2000 Boj o život
1999 Duch
1996 A vád
Bolše Vita
1993 Nikotin

TV seriály

2020 Dobrý člověk (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
2017 Dvoje protiv smerti (TV seriál)
Front (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
Vokalno–kriminalnyj ansambl (TV seriál)
2016 Gorod (TV seriál)
Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
2015 Policejskij učastok (TV seriál)
2014 Něbesnyj sud. Prodolženije (TV seriál)
Policajt nebo spratek (TV seriál)
2013 Vasilisa (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
Episode 21 (E21)
další epizody (23)
Bělaja gvardija (TV seriál)
2002 Ubojnaja sila (TV seriál)
Poslednij pričal (S04E02)
Kurs molodogo bojca (S04E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky