foto

Šúdži Kašiwabara

  • nar. 23.9.1978 (42 let)
    Kofu, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Naminori office e jókoso
Walking Man
2018 Júnagi no mači, sakura no kuni 2018 (TV film)
2015 Sanmen kidži no onnatači: ai no su (TV film)
2014 HAMU: kóan keisacu no otoko (TV film)
2013 Šikacuši: džoó no hóigaku (TV film)
2011 Rokku: Wanko no shima
2010 Ai amu
Alien Vs Ninja!
Gohou (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 53 (TV film)
Nindža
2009 Danzetsu (TV film)
Sengoku Iganoran
2008 Doko ni iku no?
Rupan no šósoku (TV film)
Tobira wa Tozasareta Mama (TV film)
Za kódo: Angó
2007 Kjúka
Tôkyô shôsetsu: Otsuzakura gakuensai
2006 Arigatô
Drift
Nihon igai zenbu chinbotsu
Z moře není návratu
2005 Kamyu nante shiranai
Meitantei Akafudži Takaši (TV film)
2004 Krev a kosti
Kyō no dekigoto
Nibanme no kanojo
Shibuya kaidan 2
Tange Sazen: Hyakuman ryo no tsubo
2003 Sebunsu Anibasari
2001 Tsuki no sabaku
2000 Nagai yume (TV film)
Suri
1998 Beru epokku
1997 Nerawareta gakuen
1995 Ašita
Gerende ga tokeruhodo koishitai

TV seriály

2019 Rika (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Šicudži: Saiondži no meisuiri (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2015 Asa ga kita (TV seriál)
Death note (TV seriál)
Episode 8 (E08)
doS Deka (TV seriál)
2014 Henšin (TV seriál)
2013 Keidži no manazaši (TV seriál)
2012 Kuro no onna kjóši (TV seriál)
Suteppufazâ suteppu (TV seriál)
Toši densecu no onna (TV seriál)
2011 Doctors: saikjó no meii (TV seriál)
Don kihôte (TV seriál)
Lady: Saigo no hanzai purofairu (TV seriál)
2010 Giruti: Akuma to keiyaku shita onna (TV seriál)
Teppan (TV seriál)
Šinzanmono (TV seriál)
2008 Toppu Serusu (TV seriál)
2006 Anna-san No Omame (TV seriál)
2005 87% (TV seriál)
M no Higeki (TV seriál)
2004 Order Made (TV seriál)
2002 Omija-san (TV seriál)
2001 Moichido kisu (TV seriál)
1999 Tenshi no Oshigoto (TV seriál)
1997 Futari (TV seriál)
1994 Ningen, šikkaku: Tatoeba boku ga šindara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky